Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul şi proprietarul de centre logistice P3 Logistic Parks anunţă tranziţia către un nou CEO: Frank Pörschke preia în aprilie conducerea companiei de la Tim Beaudin, fost preşedinte al boardului şi CEO al P3 din 2019

Frank Pörschke

Frank Pörschke

Autor: Cristina Bellu

09.02.2021, 12:03 134

P3 Logistic Parks (P3), investitor, proprietar, dezvoltator şi manager pe termen lung de proprietăţi logistice europene, anunţă numirea lui Frank Pörschke în funcţia de CEO, de la 1 aprilie 2021, după ce Tim Beaudin, fost preşedinte al consiliului director şi CEO al P3 din 2019, se retrage ca urmare a unei tranziţii de conducere planificată.

Frank Pörschke ocupă în prezent mai multe funcţii de conducere în cadrul unor companii europene şi fonduri de investiţii imobiliare. Anterior, el a ocupat diverse poziţii precum cea de preşedinte al EMEA Markets în cadrul JLL, CEO al Eurohypo şi CEO al Commerz Real.

„P3 este extrem de bine poziţionată pe un segment de piaţă deosebit de atractiv. Sunt încântat să mă alătur unei echipe de senior management excelente precum cea  a P3 şi să conduc compania către următoarea sa etapă de creştere”, spune Frank Pörschke.

În ultimele 12 luni, P3 a înregistrat o creştere rapidă, perfectând tranzacţii de peste 2 miliarde de euro reprezentând noi achiziţii care au dus la creşterea suprafaţei brute închiriabile (GLA) cu 48%, la peste 6,5 milioane metri pătraţi.

Numirea lui Pörschke este parte integrantă a planului strategic de tranziţie al P3 către o nouă  etapă de creştere, transmit reprezentanţii companiei.

În România, compania operează două parcuri logistice, respectiv Parcul P3 Bucharest NW Ring Road, situat în Dragomireşti Vale, la periferia de nord-vest a Bucureştiului şi Parcul P3 Bucharest A1, situat în arealul comunei Chiajna, la aproximativ 13 km vest de centrul Capitalei, cu acces direct la autostrada A1, care face parte din coridorul IV pan-european şi va lega Bucureştiul de vestul României.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO