Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul orădean Prima Development Group a finalizat construcţia proiectului Boemia Apartments din Capitală, după investiţii de 8,5 mil. euro. Compania mai semnează în Bucureşti pentru proiectul Core Timpuri Noi

Dezvoltatorul orădean Prima Development Group a...

Autor: Cristina Bellu

04.03.2021, 12:10 4346

Prima Development Group, dezvoltator imobiliar din Oradea, anunţă finalizarea proiectului rezidenţial tip boutique Boemia Apartments din Capitală, în urma unei investiţii totale de 8,5 mil. euro.

Ansamblul localizat în centrul Bucureştiului, pe bulevardul Mărăşeşti, este construit cu regim mic de înălţime, parter si 5 etaje, şi  însumează 75 de apartamente, cu 2 şi 3 camere, dar şi duplexuri. În prezent, proiectul este vândut integral şi predat proprietarilor, potrivit datelor transmise de reprezentanţii Prima Development.

Compania este unul dintre cei mai activi dezvoltatori locali, după numărul de unităţi rezidenţiale livrate în fiecare an, cu zece proiecte aflate în derulare în acest moment. În Bucureşti, Prima Development Group mai semnează pentru ansamblul de locuinţe Core Timpuri Noi şi spune că, până la finalul anului, urmează să demareze alte investiţii.

„Suntem în căutare de terenuri mari, în zone bune ale oraşului, iar la finalul acestui an şi începutul anului viitor vom demara încă trei proiecte importante în Bucureşti, ce vor însuma peste 2.500 de apartamente”, spunea recent Andrei Moanţă, CEO Prima Development Group.

După o experienţă de peste 15 ani în Oradea, piaţă pe care a livrat până acum peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro, dezvoltatorul a intrat pe piaţa imobiliară din Bucureşti în 2017 odată cu demararea proiectului Boemia Apartments.

Investiţia în Core Timpuri Noi, cel de-al doilea proiect din Bucureşti semnat de Prima Development Group, se ridică la 20 de milioane de euro, iar cele 240 de apartamente vor fi finalizate anul acesta, potrivit datelor transmise de reprezentanţii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO