Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul One United Properties a primit autorizaţia de construire pentru proiectul rezidenţial One Verdi Park din nordul Capitalei. Complexul include două turnuri de 77 metri înălţime, cu aproape 300 de apartamente

Dezvoltatorul One United Properties a primit autorizaţia...

Autor: Cristina Bellu

24.03.2021, 10:36 23579

One United Properties, cel mai activ dezvoltator de pe piaţa locală, condus de Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, a primit autorizaţia de construire pentru proiectul rezidenţial One Verdi Park amplasat în zona de nord a Capitalei.

Complexul include două turnuri de 77 de metri înălţime, cu aproape 300 de apartamente, cu vederi panoramice asupra lacurilor Floreasca şi Tei.

"În vreme ce turnul sud de la One Verdi Park este aproape în totalitate precontractat, de curând, şi apartamentele din turnul nord de locuinţe au devenit disponibile pentru vânzare. Acestea vor include şi un proiect de design interior, realizat de Lemon Interior Design. Tot echipa Lemon este cea care semnează şi amenajarea interioară a lobby-urilor celor două turnuri, cu o înălţime de 5 metri", transmit reprezentanţii companiei.

Ansamblul mai include un restaurant cu terasă, precum şi magazine, market, cafenea sau beauty salon, facilităţi care vor fi  integrate într-o plintă urbană – promenadă.

În plus, proiectul prevede amenajarea de spaţii verzi în proporţie de minumum 30% din suprafaţa totală a terenului la nivelul solului şi a unui mic parc privat, accesibil doar proprietarilor, deasupra corpului care leagă cele două blocuri.

Cu o valoare pe piaţă de peste 1,1 miliarde euro, portofoliul One United Properties cuprinde peste 2.000 de unităţi rezidenţiale exclusiviste şi spaţii de birouri clasa A plus.

 
 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO