Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul Iulius, controlat de omul de afaceri Iulian Dascălu, investeşte peste 160 mil. euro în extinderea Palas din Iaşi ridicând valoarea proiectului la aproape 500 mil. euro

Dezvoltatorul Iulius, controlat de omul de afaceri Iulian...

Autor: Cristina Bellu

02.03.2020, 12:59 1318

Dezvoltatorul imobiliar Iulius, deţinut de omul de afaceri Iulian Dascălu, anunţă investiţii de peste 160 mil. euro în extinderea proiectului Palas din Iaşi, unde va fi inclusă o clădire de birouri cu o suprafaţă închiriabilă de 17.000 de metri pătraţi şi 10 etaje, care va fi integrată în proiect prin amenajarea de spaţii verzi şi conexiuni pietonale.

Până în prezent, proiectul a presupus investiţii de aproximativ 310 milioane de euro, iar odată cu infuzia de capital a companiei Iulius în Iaşi, acestea vor trece de 470 de milioane de euro.

“Aportul financiar se traduce în dezvoltarea celui mai mare centru de afaceri din regiune cu încă  75.000 metri pătraţi de noi spaţii office clasa A, crearea a peste 10.000 de locuri de muncă, fluidizarea traficului prin realizarea de noi accese auto şi pietonale şi modernizarea arterelor existente, locuri de parcare suplimentare, piste pentru biciclete şi zone pentru parcarea acestora, dar şi noi parcuri”, transmit reprezentanţii companiei.

De asemenea, un imobil office cu o suprafaţă de 5.600 metri pătraţi şi şase etaje se construieşte în prezent în cadrul ansamblului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO