Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties dezvoltă divizia One Office

Ionuţ Dumitrescu

Ionuţ Dumitrescu

Autor: Corina Zamfir

23.11.2017, 17:16 843

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties înfiinţează divizia One Office în parteneriat cu Ionuţ Dumitrescu, un dezvoltator de clădiri de birouri care este deja membru în consiliul de administraţie al One United Properties.

„Mă bucur foarte mult să intru ca acţionar în One Office, divizia de dezvoltare de birouri a One United Properties, nu numai pentru faptul că aici există o echipă extrem de valoroasă, căreia sunt încântat să mă alătur, ci şi pentru faptul că voi putea să-mi aduc aportul într-o zonă în care sunt specializat”, spune Ionuţ Dumitrescu care se va ocupa de dezvoltarea de birouri în cadrul grupului, dar şi de achiziţia de terenuri şi închiriere a proiectelor.

„Parteneriatul cu Ionuţ Dumitrescu reprezintă o decizie strategică  de extindere a companiei noastre pe zona de dezvoltare de proiecte de birouri, care credem că va creşte profitabilitatea companiei şi va acoperi în acelaşi timp şi o necesitate a pieţei. Suntem bucuroşi să dezvoltăm acest proiect nou în parteneriat cu un profesionist în domeniul clădirilor de birouri precum este Ionuţ”, spune Victor Căpitanu, fondatorul One United Properties.

Ionuţ Dumitrescu este fondatorul companiei Eurisko Real Estate Consulting (1997), care avea să devină una dintre cele mai mari şi puternice companii din România, vândută în  anul 2007 către liderul mondial de profil, CB Richard Ellis.

În 2003 a fondat Building Support Services, cea mai mare companie de administrare a imobilelor din România, ale cărei acţiuni le-a  vândut mai apoi unui consorţiu de investitori internaţionali în 2006.

În 2008, Ionuţ Dumitrescu a înfiinţat Element Development, o companie de investiţii şi dezvoltare imobiliară axată pe oportunităţile imobiliare rezidenţiale şi comerciale din România şi tot el şi-a pus semnătura şi pe complexul de birouri „The Bridge”, cel mai mare business park din zona Grozăveşti-Orhideea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO