Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul imobiliar Hexagon din Cluj, controlat de Florin Mariş şi Raul Ciurtin, construieşte un ansamblu mixt pe platforma Policolor din Bucureşti, care va cuprinde 1200 de apartamente, 50.000 mp de spaţii de birouri şi 20.000 mp de spaţii comerciale, ocupate printre alţii de Leroy Merlin, Kaufland şi Lidl

Dezvoltatorul imobiliar Hexagon din Cluj, controlat de...

Autor: Roxana Rosu

27.10.2021, 13:12 1915

Dezvoltatorul imobiliar Hexagon din Cluj, controlat de Florin Mariş şi Raul Ciurtin, construieşte un ansamblu mixt pe platforma Policolor din Bucureşti, cu o suprafaţă de 13,9 hectare, complexul urmând să cuprindă 1200 de apartamente în patru clădiri,  50.000 mp de spaţii de birouri şi 20.000 mp de spaţii comerciale, ocupate printre alţii de Leroy Merlin, Kaufland şi Lidl.

Proiectul Estoria City,  de pe bulevardul Theodor Pallady, va avea şi 3.000 de locuri de parcare, inclusive spaţii de încărcare pentru maşini electrice şi 25.000 metri pătraţi spaţii verzi, iar dezvoltarea se va face pe etape.

Proiectul are ca termen de fnalizare anul 2027, prima fază urmând să fie încheiată în 2023.

”Proiectele mixte, care aduc în acelaşi loc tot ceea ce avem nevoie pentru a avea un trai liniştit şi confortabil, câştigă din ce în ce mai mulţi adepţi pentru că generează reduceri de timp şi de costuri. Acestea sunt dezvoltări complexe, fiecare componentă având specificul ei, care pot fi realizate cu succes dacă dezvoltatorii lucrează pe parcursul derulării proiectului cu cei mai buni specialişti”, a declarat representant IMOTECA, firma care se ocupă de promovarea şi comercializarea locuinţelor din proiect.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO