Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul imobiliar ceh PPF Real Estate a numit-o pe Mirela Ciovică ca Head of Leasing pentru proprietăţile sale din România, clădirile de birouri Crystal Tower şi Metropolis Center din Bucureşti

Dezvoltatorul imobiliar ceh PPF Real Estate a numit-o pe...

Autor: Roxana Rosu

19.05.2021, 17:06 511

Dezvoltatorul imobiliar ceh PPF Real Estate a numit-o pe Mirela Ciovică în funcţia de Head of Leasing pentru proprietăţile sale din România, respectiv clădirile de birouri Crystal Tower şi Metropolis Center din Bucureşti.

Ea va fi responsabilă atât cu gestionarea portofoliului existent de clienţi, cât şi cu dezvoltarea acestuia.

“Suntem încântaţi că Mirela se alătură echipei PPF Real Estate. Experienţa ei solidă pe piaţa clădirilor de birouri, îmbinată cu puterea şi experienţa vastă a grupului nostru, vin să susţină planurile ambiţioase pe care le avem in România”, a declarat Juraj Šaštinský, Investment Director, PPF Real Estate.

Anterior numirii în cadrul PPF Real Eatate, Mirela Ciovică a ocupat funcţia de  Regional Corporate Account Manager la Knight Frank, fiind responsabilă de proiecte de consultanţă pe plan local şi internaţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO