Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorii campusurilor studenţeşti Arcca din Bucureşti vor să mai construiască un cămin, în Titan

Dezvoltatorii campusurilor studenţeşti Arcca din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.03.2018, 00:06 1485

Arcca, cel mai mare operator local de campusuri studenţeşti, a investit 17 milioane de euro în cele 2.400 de locuri de cazare pentru studenţi şi are în plan să-şi extindă por­tofoliul de cămine din România.

Came­rele pe care le are deja compania dezvoltatoare se găsesc în două campusuri din Capitală - Arcca Vitan Village (de pe Strada Energeticienilor) şi Arcca Pajura Garden (din apropierea Romexpo).

„Pentru anul universitar următor (2018-2019 – n. red.), planificăm deschide­rea unui nou campus – Arcca Titan Garden şi adăugarea unei noi clădiri campusului Arcca Pajura Garden“, spune Anamaria Dunca, general manager al Arcca.

Complexul Arcca Titan Garden va avea 140 de camere.

Compania care dezvoltă proiectele Arcca se numeşte Campus Facilities şi este deţinută de doi oameni de afaceri din Belgia, respectiv din Anglia. Compania a avut în 2016 afaceri de 8,4 milioane de lei, de şase ori mai mari faţă de 2015, şi profit puţin peste 100.000 de lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO