Constructii & Imobiliare

Deschiderea Fashion House Pallady, cel de-al doilea outlet de pe piaţa locală dezvoltat de belgienii de la Liebrecht & wooD, a intrat în linie dreaptă. CEO Fashion House: În ciuda dificultăţilor din 2020 am continuat construcţia proiectului. Au rămas mai puţin de 60 de zile până la inaugurare

Deschiderea Fashion House Pallady, cel de-al doilea...

Autor: Cristina Bellu

28.01.2021, 15:04 1838

Fashion House Pallady, cel mai nou outlet dezvoltat de belgienii de la Liebrecht & wooD în estul Capitalei, în comuna Fundeni, urmează să se deschidă pe 25 martie, în urma unei investiţii totale de peste 25 de milioane de euro.

„În ciuda dificultăţilor apărute în 2020, am continuat lucrările de construcţie conform planurilor iniţiale. Au rămas mai puţin de 60 de zile până la deschiderea Fashion House Pallady. Proiectul reprezintă o investiţie importantă în România şi în economia locală şi demonstrează angajamentul nostru faţă de potenţialul de creştere al pieţei locale de outlet”, spune Brendon O'Reilly, director general al grupul Fashion House.  

Outletul a ajuns la un procent de închiriere de 70% în momentul de faţă, portofoliul de clienţi cuprinzând branduri precum Puma, Killtec, Tom Tailor, Lee Cooper, Triumph, Otter, Sizeer, Ecco, Colin’s sau US Polo Assn, care lucrează în prezent la amenajarea magazinelor, arată informaţiile furnizate de companie.

Proiectul de peste 12.000 metri pătraţi va fi dezvoltat în două etape şi va găzdui peste 60 de magazine, o zonă de joacă pentru copii, restaurante, dar şi aproximativ 300 de locuri de parcare.  

Fashion House Pallady este al şaptelea outlet dezvoltat de Fashion House Group în Europa Centrală şi de Est şi în Rusia, şi al doilea deschis în Capitală. Primul este situat în partea de vest a oraşului, în zona Militari, şi a fost deschis în decembrie 2008.

„Retailerii văd în mod clar avantajele unei strategii ce include outletul în businessul lor, dar şi atractivitatea acestei oferte de a-şi spori rezultatele”, spune Cornelia Nicolae, director de operaţiuni retail al Grupului în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO