Constructii & Imobiliare

Dedeman îşi extinde reţeaua cu al doilea magazin din judeţul Prahova

Dedeman îşi extinde reţeaua cu al doilea magazin din...

Autor: Daniel Lazar

15.10.2020, 14:40 1428

Dedeman, cel mai mare business antreprenorial românesc, deschide al doilea magazin în judeţul Prahova, în comuna Blejoi, la circa 8 kilometri de Ploieşti, unde firma fraţilor Pavăl a inaugurat prima locaţie din judeţ în anul 2013.

„Cu bucurie, anunţăm că a fost eliberată autorizaţia de construcţie pentru magazinul de bricolaj Dedeman. Acesta va avea parcări generoase şi o platformă pentru cumpărăturile online”, anunţă pe pagina de Facebook Primăria Blejoi. Comuna deja a atras mai mulţi retaileri mari şi showroom-uri auto, dar şi centre comerciale, precum Ploieşti Shopping City, Carrefour, Leroy Merlin, Brico, Metro, Homelux, Lem’s, Elvila, sau Autoklass.

Dedeman, controlat de fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de peste 8,3 miliarde de lei, în creştere cu 15% faţă de 2018, potrivit datelor Ministerului Finanţelor.

Fraţii Pavăl au reuşit ca pentru al şaselea an consecutiv să adauge un miliard de lei cifră de afaceri businessului din bricolaj. Dedeman reprezintă în continuare mai bine de jumătate din piaţa locală de bricolaj şi prin această poziţie este una dintre cele mai mari reţele la nivel regional.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO