Constructii & Imobiliare

Cushman & Wakefield îşi consolidează departamentul Capital Markets prin recrutarea Danei Sava, specialist cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul bancar

Cushman & Wakefield Echinox îşi consolidează departamentul Capital Markets prin recrutarea Danei Sava, specialist cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul bancar, care va ocupa poziţia de Senior Consultant în cadrul departamentului Investment & Capital Markets.

Din noua postură, Dana Sava se va ocupa de asistarea clienţilor în procesele specifice tranzacţiilor de real-estate, de la iniţierea acestora până la închiderea lor, identificând împreună cu aceştia surse de (re)finanţare sau alte soluţii potrivite.

În acelaşi timp, ea va menţine legătura cu băncile pentru a structura cele mai potrivite soluţii de finanţare pentru clienţi, va dezvolta portofoliul actual de clienţi şi va propune noi produse, alături de colegii din echipă.

Dana Sava este licenţiată în studii economice, fiind absolventă a Facultăţii de Finanţe-Bănci în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, şi a lucrat în ultimii 11 ani la Raiffeisen Bank, ultima poziţie ocupată fiind cea de Senior Relationship Manager.

La Raiffeisen Bank, ea a coordonat tranzacţii complexe, administrând un portofoliu de active de peste 80 de milioane de euro, axându-se în principal pe imobiliare şi FMCG. Dana Sava a lucrat cu numeroşi clienţi din Marea Britanie, Spania, Portugalia, Franţa, Spania sau Benelux.

„Piaţa investiţiilor este în continuă expansiune, iar cooptarea Danei în echipa noastră ne va ajuta să rezolvăm mai eficient nevoile clienţilor legate de finanţare. Totodată, prin vasta ei experienţă în corporate banking, Dana are capacitatea de a înţelege cerinţele clienţilor şi de a anticipa tendinţele pieţei, fiind un real suport pentru investitori.”, precizează Tim Wilkinson, Partner, Capital Markets - Cushman & Wakefield Echinox.

Pe parcursul anului 2017, departamentul Capital Markets al Cushman & Wakefield Echinox a fost implicat în cinci tranzacţii finalizate cu o valoare cumulată a proprietăţilor de 300 de milioane de euro.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.