Constructii & Imobiliare

Cushman & Wakefield Echinox l-a recrutat pe Andrei Ianculescu pentru coordonarea departamentului de Project Management

Andrei Ianculescu

Andrei Ianculescu

Autor: Cristina Bellu

10.10.2019, 12:34 257

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox l-a recrutat pe Andrei Ianculescu pentru poziţia de Head of Project Management, acesta urmând să coordoneze echipa de project management şi să contribuie la elaborarea şi planificarea strategiei de dezvoltare a diviziei în cadrul companiei.

„Piaţa de consultanţă imobiliară oferă încă multe oportunităţi de dezvoltare”, spune Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox.

Andrei Ianculescu are peste 19 ani de experienţă în domeniul imobiliar în servicii de management tehnic de proiect şi due diligence pentru spaţii de birouri, industriale, rezidenţiale şi comerciale. Experienţa sa anterioară implică un portofoliu imobiliar însumând peste 1 milion de metri pătraţi de clădiri şi 1 milion de metri pătraţi de terenuri gestionate din diferite perspective: consultanţă strategică la nivel operaţional, dezvoltare, mentenanţă, consolidare şi vânzare a activelor, administrarea proprietăţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO