Constructii & Imobiliare

Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată Property Manager pentru clădirea de birouri Ţiriac Tower din Bucureşti

 Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată Property...

Autor: Roxana Rosu

07.12.2020, 12:23 276

Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată să administreze începând cu luna octombrie clădirea de birouri Ţiriac Tower, aflată în zona Piaţa Victoriei, compania de consultanţă imobiliară urmând să gestioneze activitatea administrativ – operaţională zilnică.

Echipa va fi coordonată de Mihaela Petruescu, Partner Asset Services.

Ţiriac Tower este o clădire de birouri de clasa A, situată pe strada Buzeşti, cu o suprafaţă ȋnchiriabilă de 16.500 de metri pătraţi. Zona subterană cu 5 niveluri a fost construită folosindu-se tehnologia top-down şi are 259 de locuri de parcare, 48 de standuri pentru biciclete, vestiare şi staţii de alimentare pentru maşinile electrice. Cu un regim de înălţime 5S+P+5E/8E/12E, cu 700 de metri pătraţi de terase, imobilul va fi deservit de 8 lifturi.

Clădirea aflată în portofoliul Ţiriac Imobiliare va fi dată în folosinţă în T1 2021.

„Proiectul Tiriac Tower remodelează prin prezenţa sa zona centrală a Bucureştiului, aducând modernitate şi eleganţă. O astfel de clădire trebuie să ofere, pentru chiriaşii săi, condiţii şi servicii la cele mai înalte standade, astfel că, în urma unui proces riguros de selecţie, am ales echipa de profesionişti Cushman & Wakefield Echinox să ne fie alături, ca parteneri.”, a spus Cătălin Constantinescu, Project Director, Ţiriac Imobiliare.

Ţiriac Imobiliare este o companie înfiinţată în 1994 şi gestionează întreg portofoliul de real estate al Ţiriac Group. Cu peste 4,7 milioane de metri pătraţi de teren şi mai mult de 440.000 de metri pătraţi construiţi, Ţiriac Imobiliare, prin intermediul a 29 de companii constituente, administrează un mix de clădiri de birouri, rezidenţial, retail şi show-room-uri auto în întreaga ţară.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO