Constructii & Imobiliare

Cum va arăta un apartament în noile blocuri de 14 mil. euro pe care spaniolii de la Hercesa le ridică lângă Bulevardul Basarabia din Capitală. Galerie FOTO

Autor: Andreea Neferu

03.06.2015, 13:44 12043

Compania de dezvoltare imobiliară Hercesa din Spania va începe în septembrie construcţia a două noi blocuri în complexul rezidenţial Vivenda din estul Capitalei, de lângă staţia de metrou Costin Georgian şi în apropiere de Bulevardul Basarabia, după ce până acum a construit deja trei blocuri cu circa 440 de apartamente.

Cele două noi blocuri vor avea 132 de apartamente, cu 2, 3 şi 4 camere, iar preţurile acestora încep de la 55.400 de euro, fără TVA, fiind incluse şi o boxă şi un loc de parcare. “Aceasta este cea de-a treia fază a proiectului nostru Vivenda. Vrem să începem lucrările de construcţie în septembrie şi sperăm ca acestea să se termine într-un an sau maxim 18 luni”, a spus Mauricio Mesa Gomez, directorul Hercesa România.

Înainte însă de a începe construcţia, spaniolii au amenajat în showroom-ul lor de lângă complexul rezidenţial un apartament cu o suprafaţă construită de 82 de metri pătraţi, cu două dormitoare, două băi şi un living. Apartamentul costă 83.000 de euro fără TVA, în preţ fiind incluse şi o boxă şi un loc de parcare.

Grupul spaniol a in­vestit în ultimul de­ceniu circa 150 de mi­lioane de euro în Ro­mânia pentru achiziţia de terenuri, re­con­struc­ţia hotelului Ciş­migiu, dar şi dezvol­tarea ansamblului rezi­den­ţial Vivenda din apro­pierea bulevardului Basarabia din Capitală.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO