Constructii & Imobiliare

Cum arată noul lobby din clădirea de birouri deţinută de Ion Ţiriac în nordul Capitalei, realizat de Lemon Office Design

Cum arată noul lobby din clădirea de birouri deţinută...

Autor: Roxana Rosu

17.05.2021, 12:05 1793

Centrul Ţiriac, clădire de birouri situată în nordul Capitalei, în zona Herăstrău, a beneficiat recent de un proces de reamenajare a zonei de lobby, realizat de firma Lemon Office Design.

 ,,Proiectul de amenajare a lobby-ului clădirii de birouri Ţiriac a fost o provocare pentru întreaga echipă Lemon. Conceptul propus este unul modern, actual, cu accente minimaliste şi culori neutre. Este un proiect care se înscrie în linia de design office pe care compania noastră a imaginat-o, aceea a unui spaţiu care nu este doar funcţional, ci are şi puternice valenţe estetice şi contribuie la crearea unui ambient de lucru primitor, plăcut ochiului, prietenos pentru cei care îşi desfăşoară activitatea zilnică acolo”, a declarat Elena Oancea, co-fondator Lemon Interior Design.

Lemon Office Design este o divizie a Lemon Interior Design, companie înfiinţată de Cristina Căpitanu şi Elena Oancea.

Compania a intrat pe piaţa amenajărilor de birouri în anul 2019, odată cu lansarea diviziei office. Aceasta are ca obiectiv soluţiile complete de proiectare, design şi implementare pentru configurarea spaţiilor de birouri într-un mod personalizat.

Proiectul de amenajare interioară pentru spaţiile de la parter ale clădirii deţinute de Ion Ţiriac  a durat aproximativ 3 luni, lobbyul fiind reamenajat într-o notă modernă şi elegantă, cu linii clasice, minimaliste, dar primitoare.

Paleta de culori în tonuri neutre s-a îmbinat cu accente îndrăzneţe şi piese de mobilier deosebite, iar elementele vii de decor, precum plantele exotice, sunt accentele ce dau o notă caldă ambientului.

Printre cele mai cunoscute proiecte implementate de către Lemon Interior Design se numără lobby-urile unor clădiri iconice din Bucureşti, precum One Herăstrău Park sau One Charles de Gaulle, dar şi o serie de apartamente şi penthouse-uri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO