Constructii & Imobiliare

Cum arată cea mai nouă Sală Polivalentă din România, care a costat 70 de milioane de lei. Galerie FOTO

Vedeţi cum arată cea mai nouă sală Polivalentă din România, care a costat 70 de milioane de lei. Galerie FOTO

Vedeţi cum arată cea mai nouă sală Polivalentă din România, care a costat 70 de milioane de lei. Galerie FOTO

Autor: Dana Pasca, Vasile Măgrădean

28.10.2014, 11:57 3163

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost inaugurată oficial, luni, după o investiţie de 70 de milioane de lei, panglica fiind tăiată de cinci foşti sportivi - Simona Richter, Ciprian Porumb, Mircea Barna, Eva Zorgo şi Remus Câmpeanu, iar primarul Emil Boc a aruncat cu mingea la poarta de handbal.

 Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, luni, la inaugurarea oficială a Sălii Polivalente, că este "cea mai frumoasă, performantă şi dotată sală sportivă din România", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Mulţumesc clujenilor că, din banii lor, integral din bugetul local, s-a realizat această bijuterie sportivă şi de divertisment. Avem cea mai frumoasă, performantă şi dotată sală sportivă din România, comparabilă cu cele din UE, astfel că am pus Clujul pe harta competiţiilor sportive naţionale şi internaţionale. Sala se pretează la diverse sporturi şi am adresat tuturor federaţiilor invitaţia să pună competiţii sportive naţionale şi internaţionale la Cluj-Napoca", a spus Boc.

Citiţi articolul integral şi vedeţi galeria foto pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO