Constructii & Imobiliare

CTP extinde colaborarea cu producătorul german Frankische, care ajunge la o suprafaţă de peste 10.000 mp în parcul logistic din Turda

CTP extinde colaborarea cu producătorul german...

Autor: Cristina Bellu

15.03.2018, 16:30 182

CTP, unul dintre cei mai mari dezvoltatori şi administratori de parcuri industriale şi logistice din România şi producătorul german de tuburi şi sisteme de plastic şi metal Frankische, anunţă extinderea colaborării în parcul industrial CTPark Turda, depăşindu-se  astfel 10.000 de metri pătraţi prin construcţia unei noi clădiri de circa 7.000 de metri pătraţi, în prelungirea celei pe care compania germană o ocupă din 2015.

Noua clădire va fi folosită atât pentru activităţi de depozitare, cât şi de producţie. Lucrările de construcţie pentru această extindere care au demarat în mai 2017 au fost finalizate în luna trecută.

Frankische Romania, parte a grupului german Frankische, este chiriaş al CTPark Turda din anul 2015 când a închiriat o facilitate logistică de circa 3.400 metri pătraţi, pe care a folosit-o pentru activităţi de producţie şi depozitare.

“Extinderea pe care am dezvoltat-o pentru Frankische Romania include spaţii de depozitare şi producţie adaptate nevoilor lor, precum şi birouri, în aşa fel încât angajaţii chiriaşului nostru să beneficieze de cele mai bune condiţii pentru a-şi desfăşura activitatea”, a declarat Călin Cioban, Property Manager al CTP Romania, pentru regiunea Transilvania.
 
CTP este un dezvoltator şi administrator full-service de proprietăţi comerciale, specializat în livrarea şi managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaţionale şi locale de prim rang, care fac investiţii strategice noi sau îşi extind operaţiunile în Europa Centrală si de Est. CTP deţine CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătraţi de spaţii de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasa A, cu peste 700.000 metri pătraţi suprafaţă închiriabilă situată în zece oraşe: Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Piteşti, Salonta, Sibiu, Timişoara, Turda.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO