Constructii & Imobiliare

CTP, cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale şi logistice din România, investeşte 65 mil. euro într-un proiect de 100.000 mp situat în zona de nord a Capitalei. “Primii 20.000 de metri pătraţi vor fi operaţionali în această toamnă”

CTP, cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale şi...

Autor: Cristina Bellu

29.07.2020, 17:21 1250

CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice premium din România şi din Europa Centrală şi de Est, continuă extinderea pe plan local şi investeşte 65 mil. euro într-un proiect de peste 100.000 de metri pătraţi situat în parcul logistic CTPark Bucharest North operat de companie în localitatea Ştefăneşti ( jud. Ilfov).

“Am obţinut autorizaţia de construcţie, iar lucrările sunt deja începute. Primii 20.000 de metri pătraţi vor fi gata pentru a putea a fi folosiţi de către primul client în toamna acestui an, iar restul parcului va fi dezvoltat în etape până la finalul anului 2021”, transmit oficialii  CTP.

Primul client al proiectului este compania de transport şi logistică DSV, una dintre cele mai mari de pe plan local, care a anunţat că a contractat deja 10.000 metri pătraţi în cadrul parcului logistic.

„Cu cei 20.000 de metri pătraţi ce vor fi gata în noiembrie şi cu cei 80.000 de metri pătraţi  închiriabili până la finalul lui 2021, suntem siguri că investiţia noastră de 65 milioane euro în CTPark Bucharest North va transforma parcul în locul ideal pentru afacerile în plină dezvoltare din nordul Bucureştiului.”,spune Ana Dumitrache, Country Manager CTP.

Parcul operat de CTP este situat în Ştefăneşti, judeţul Ilfov, are o suprafaţă totală de 21 ha cu o deschidere largă şi acces facil la şoseaua de centură a Bucureştiului, în apropiere de Autostrada A3, ceea ce-l face uşor de tranzitat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO