Constructii & Imobiliare

CTP a cumpărat de la Dan Şucu depozitele Mobexpert de la km 23 de pe A1

CTP a cumpărat de la Dan Şucu depozitele Mobexpert de...

Autor: Bogdan Alecu

27.11.2020, 10:42 2573

CTP, cel mai mare dezvoltator şi proprietar de centre industriale şi logistice de pe piaţa locală, care deţine circa 1,5 milioane mp de spaţii industriale, a cumpărat de la Dan Şucu depozitele Mobexpert de la km 23.

În premieră în cadrul emisiunii ZF Investiţi în România!, realizată de ZF&CEC Bank, Ana Dumitrache, country manager CTP România, anunţa săptămâna aceasta faptul că a încheiat o nouă tranzacţie de achiziţie, iar alte două sunt în curs de semnare.

"Am încheiat o nouă tranzacţie cu CTP, am vândut depozitul Mobexpert. Plecând de la premiza că va creşte zona de online, avem nevoie de depozitare, dar având în vedere condiţiile de piaţă, vreau să fiu mai atent cu tot ce înseamnă îndatorare", a declarat Dan Şucu, proprietarul reţelei de magazine cu mobilă şi decoraţiuni Mobexpert pentru ZF.

El are în plan extinderea spaţiilor de depozitare, dar nu în proprietate, ci închiriate. Pe de altă parte, el nu vinde şi depozitele din Tg Mureş, ci doar pe cele de la km 23 de lângă Bucureşti.

"Am decis să vând către ei depozitele noastre şi să le închiriem. Am vândut peste 30.000 mp de depozite iar din ianuarie vom avea 50.000 mp închiriaţi în totalitate, în zona km 23, iar în următorii doi ani vom mai avea la ei o extindere de încă 20.000 mp. Până în 2022 vom opera circa 70.000 mp de depozite. În  2021. Depozitele din Tg. Mureş ne rămân în continuare în proprietate", a sspus Dan Şucu.

În prezent Mobexpert operează 45.000 mp de depozite, în mai multe centre, iar din 2021 vor opera 50.000 mp în cadrul centrelor CTP.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO