Constructii & Imobiliare

Conferinţa ZF Birouri & Rezidenţial 2020. Mauricio Mesa Gomez, Country Manager Cordia România: Am avut două luni cu vânzare zero, dar revenirea a fost foarte intensă

Conferinţa ZF Birouri & Rezidenţial 2020. Mauricio Mesa...

Autor: Ramona Cornea

24.09.2020, 10:29 139

Mauricio Mesa Gomez, Country Manager al Cordia România şi membru în Consiliul de Administraţie Cordia, afirmă că în perioada de lockdown compania nu a avut vânzări, însă după încheierea acestei perioade vânzările şi-au revenit, iar revenirea companiei a fost una în V.

”Pentru noi a fost ceva surprinzător în mod pozitiv în ceea ce priveşte vânzările. Erau foarte multe dubii despre ce se va întâmpla după lockdown. Am avut două luni cu vânzare zero, dar revenirea a fost foarte intensă. Pentru noi, revenirea a fost clar în V, suntem chiar în creştere. Sunt investitori care au economii şi care caută nişte investiţii sigure – în piaţă sunt dobânzi negative, incertitudine ce se va întâmpla cu băncile, iar românii caută o destinaţie sigură pentru banii lor”, a declarat Mauricio Mesa Gomez în cadrul conferinţei ZF Birouri & Rezidenţial 2020.

Ce a mai declarat Mauricio Mesa Gomez în cadrul conferinţei:

·       Eu cred că s-a păstrat procentul proprietăţilor cumpărate pentru investiţii şi al celor cumpărate pentru a locui, dar au crescut ca unităţi vândute.

·       În Bucureşti sunt foarte multe blocuri în condiţii care nu sunt bune şi a fost şi asta un factor determinant când oamenii au făcut alegerea de a cumpăra.

·       Proiectele care sunt în poziţii bune şi care oferă mai mult decât un bloc la stradă, cu spaţii verzi, să poţi să cobori la aer, sunt foarte căutate acum.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO