Constructii & Imobiliare

Compania Superbet îşi va muta birourile în clădirea One Cotroceni Park, unde a închiriat peste 8.000 mp: ”Vrem să aducem sub acelaşi acoperiş întreaga echipă a Grupului din Bucureşti, care în prezent îşi desfăşoară activitatea în trei locaţii diferite”

Compania Superbet îşi va muta birourile în clădirea...

Autor: Roxana Rosu

27.01.2021, 11:05 1500

Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România şi un important jucător regional, vrea să aducă toate echipele sub acelaşi acoperiş şi îşi va muta birourile în clădirea One Cotroceni Park, unde a închiriat un spaţiu de 8.206 metri pătraţi.

”Va fi mai mult un spaţiu de întâlniri, nu doar pentru echipa din România, ci şi între echipele internaţionale ale grupului. Nimeni nu va avea un birou al său, va fi un loc al reuniunilor sociale şi townhall-urilor”, a declarat Cristian Gheorghiţă, Group Employee Communications Director.

Clădirea de birouri este dezvoltată de One United Properties în zona Cotroceni, vizavi de Academia Militară.

„Principala raţiune a deciziei de a ne muta într-un nou sediu ţine de dorinţa de a aduce sub acelaşi acoperiş întreaga echipă a Grupului Superbet din Bucureşti, care în prezent îşi desfăşoară activitatea în trei locaţii diferite. Apoi, atuurile noului spaţiu sunt evidente – este o clădire nouă, care asigură calitatea aerului, distanţare generoasă, un număr mai mare de locuri de parcare, acces la numeroase facilităţi, proximitate şi flexibilitate în materie de transport etc. Nu în ultimul rând, noua locaţie susţine campania puternică de recrutare a Superbet a talentelor din zona IT-high tech, dat fiind că vom fi aproape de comunităţi academice relevante pentru noi - Facultatea de Electronică, Politehnică, dar şi de alte companii locale şi internaţionale de tehnologie”, a mai spus Cristian Gheorghiţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO