Constructii & Imobiliare

Compania farmaceutică Eli Lilly a prelungit contractul de închiriere pentru spaţiile de birouri din Bucharest Business Park, proiect deţinut de CA Immo în apropiere de Piaţa Presei

Compania farmaceutică Eli Lilly a prelungit contractul...

Autor: Roxana Rosu

13.10.2021, 13:49 154

Compania farmaceutică Eli Lilly a prelungit contractul de închiriere pentru spaţiile de birouri din Bucharest Business Park (BBP), proiect deţinut de CA Immo în zona de nord-vest a Bucureştiului.

Reînnoirea contractului a fost asistată de compania de consultanţă imobiliară CBRE.

Eli Lilly are birourile în aceste complex din 2006, ocupând o suprafaţă de aproximativ 900 mp. Printre ceilalţi clienţi ai proiectului se numără British American Tobacco, Coca Cola, AstraZeneca, Bayer, 3M România, Sony, Ergo Asigurări, Project1, Heidelbergcement, IPSO, Goodyear şi Alior Bank.

Bucharest Business Park este certificat conform standardului LEED Gold.

„Bucharest Business Park este un proiect unic, care de-a lungul ultimilor 15 ani s-a dovedit a fi un loc în care oamenilor le place cu adevărat să lucreze. Chiar şi în perioada pandemiei, rata de utilizare a clădirilor a rămas ridicată, acest lucru datorându-se şi certificărilor internaţionale, acordate Safe Asset Group şi DEKRA Trusted Facility, pe care CA Immo le-a obţinut pentru întregul portofoliu, confirmând măsurile de sănătate şi siguranţă implementate. Pentru Bucharest Park, 2021 a fost un an al prelungirilor de contracte, inclusiv extinderea perioadei contractuale a Eli Lilly, care confirmă parteneriatul nostru valoros”, a declarat Marian Roman, Managing Director, CA Immo Real Estate Management România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO