Constructii & Imobiliare

Compania de consultanţă imobiliară JLL îşi completează echipa locală cu doi specialişti în proiectarea şi implementarea soluţiilor de arhitectură şi design interior

Corina Vlădău şi Adriana Andre

Corina Vlădău şi Adriana Andre

Autor: Cristina Bellu

10.06.2021, 11:08 169

Compania de consultanţă imobiliară JLL îşi completează echipa locală prin cooptarea Corinei Vlădău, pe poziţia de Workplace Strategy Director şi a Adrianei Andrei, pe poziţia de Senior Arhitect în cadrul diviziei Tetris Design & Build.

Corina Vlădău şi Adriana Andrei au împreună peste 20 de ani de experienţă în proiectarea şi implementarea soluţiilor de arhitectură şi design interior. Anterior au lucrat împreună în companii precum Mobexpert Office, unde Adriana Andrei a coordonat departamentul intern de arhitectură, iar Corina Vlădău a configurat şi integrat soluţii de amenajare pentru spaţii de birouri în calitate de senior project manager, potrivit unui comunicat transmis de JLL. 

În cadrul JLL, Corina Vlădău se va ocupa de implementarea soluţiilor de Workplace Strategy pentru companiile care au birouri în România, completând ariile de expertiză pe care JLL le are pe piaţa locală.

“Pe lângă experienţa profesională, pregătirea ei academică în segmente precum design interior, antropologie sau economie vor contribui la definirea strategiei de realizare a proiectelor dintr-o perspectivă umanistă, human centered design”, spun reprezentanţii companiei de consultanţă imobiliară.

Adriana Andrei este membru OAR şi are o experienţă de peste 10 ani în planificarea spaţiilor şi dezvoltarea conceptelor de arhitectură şi design interior pentru clădiri de birouri, construcţii rezidenţiale sau spaţii comerciale. Ea se va alătura diviziei Tetris în România şi va colabora îndeaproape cu departamentele de Project & Management Services, Office şi Workplace Strategy Solutions ale JLL.

 ”Locul în care muncim nu mai este doar un birou.  Acum, mai mult ca niciodată, companiile au oportunitatea să analizeze de ce tip de spaţiu de birouri au nevoie, bazat pe procentajul angajaţilor care lucrează de acasă sau de în birou, şi cel mai important, de ce au nevoie angajaţii pentru a performa şi pentru a se simţi în siguranţă”, spune Silviana Petre Badea, Managing Director JLL România.

Divizia Tetris a JLL a fost lansată în 2020 pe piaţa din România şi  are la bază conceptul de soluţii personalizate de amenajare a spaţiilor (turnkey fit-out) de birouri, locuinţe, hoteluri etc. Acest concept acoperă fiecare stadiu al unui proiect de amenajare a spaţiilor: consultanţă, programare, conceptul de design interior, spaţiul de lucru, planificarea spaţiului, cost, angajarea subcontractorilor proceduri administrative, coordonarea şi recepţia lucrărilor.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO