Constructii & Imobiliare

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox o recrutează pe Cristina Lupaşcu în poziţia de director PR & Research

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield...

Autor: Cristina Bellu

23.11.2021, 11:21 275

Cushman & Wakefield Echinox îşi consolidează echipa de marketing şi research prin recrutarea Cristinei Lupaşcu, specialist cu o experienţă de aproape 20 de ani în piaţa media şi în sectorul imobiliar, în poziţia de director PR & Research.

Cristina Lupaşcu are o experienţă de aproape 14 ani în media, din care cea mai mare parte în cadrul agenţiei de presă Mediafax, acoperind în special zona de real estate, iar în ultimii şase ani a coordonat activitatea de Marketing şi PR a JLL.

În cadrul Cushman & Wakefield Echinox, Cristina Lupaşcu va sprijini atât activitatea departamentului de marketing şi PR, cât şi departamentul de Research.

„Identificarea celor mai proaspete şi mai relevante informaţii din sectorul imobiliar şi transformarea acestora în ştiri sau în analize de piaţă sunt pasiuni pe care le-am descoperit încă din perioada în care am lucrat ca jurnalist. Cushman & Wakefield Echinox mi-a oferit posibilitatea de a-mi cultiva în continuare aceste pasiuni, alături de una dintre cele mai experimentate echipe de pe piaţa de consultanţă imobiliară din România”, spune Cristina Lupaşcu, Director PR & Research.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală si afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deţinut şi operat independent. Echipa de peste 80 de profesionişti şi colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor şi chiriaşilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO