Constructii & Imobiliare

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox îşi extinde echipa de Land & Industrial odată cu recrutarea lui Liviu Mărginean şi Ştefan Rădeanu în departamentul coordonat de Andrei Brînzea

Liviu Mărginean şi Ştefan Rădeanu

Liviu Mărginean şi Ştefan Rădeanu

Autor: Cristina Bellu

13.05.2021, 14:13 577

Cushman & Wakefield Echinox, companie de consultanţă imobiliară, anunţă extinderea echipei de Land & Industrial odată cu recrutarea lui Liviu Mărginean şi Ştefan Rădeanu, doi specialişti cu o experienţă cumulată de 22 de ani în piaţa imobiliară, în cadrul departamentului coordonat de Andrei Brînzea.

Liviu Mărginean, cu peste şapte ani de experienţă pe piaţa imobiliară, s-a alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox în calitate de Director Land Agency. El va oferi consultanţă în procesul de vânzare/cumpărare de terenuri pentru viitoare dezvoltări de retail, industriale şi rezidenţiale, precum şi analize de piaţă şi due diligence.

Ştefan Rădeanu are peste 15 ani de experienţă în domeniul imobiliar, din care aproape 10 ani a activat în echipa de expansiune a companiei germane Kaufland. În ultimii 2 ani şi jumătate, Ştefan Rădeanu a fost director comercial al companiei VGP. În calitate de Director Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox, Ştefan Rădeanu se va concentra pe închirierea proprietăţilor logistice şi industriale, dar şi pe achiziţia şi dezvoltarea de terenuri pentru proiecte logistice sau mixte.

În urma noilor recrutări, echipa de Land & Industrial a Cushman & Wakefield Echinox a ajuns la şapte membri cu o experienţă medie de peste 10 ani ȋn domeniu, fiind implicată de-a lungul timpului în numeroase tranzacţii pentru o varietate de clienţi internaţionali şi locali. Piaţa locală a spaţiilor logistice şi industriale a început anul 2021 pe un trend pozitiv, volumul tranzacţionat în primele trei luni ale anului ridicându-se la aproape 200.000 de metri pătraţi, iar dezvoltatorii au în construcţie spaţii noi cu o suprafaţă cumulată de peste 450.000 de metri pătraţi, Bucureştiul fiind cea mai activă piaţă, urmat de Cluj-Napoca, Timişoara şi Braşov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO