Constructii & Imobiliare

Commerzbank, una dintre cele mai mari bănci nemţeşti, îşi vinde sediul central din Londra: O clădire gigant, cât şase stadioane de fotbal, scoasă la vânzare pentru 570 de milioane de dolari

Commerzbank, una dintre cele mai mari bănci nemţeşti,...

Autor: Alex Ciutacu

05.06.2018, 19:14 917

Sediul uneia dintre cele mai mari bănci germane se vinde: Commerzbank scoate la vânzare sediul central din Londra pentru 570 de milioane de dolari

Samsung Life Insurance a scos la vânzare sediul central din Londra al Commerzbank pentru 570 de milioane de dolari, potrivit surselor citate de Bloomberg.

Managerul sud-coreean este consiliat de DWS Group în vânzarea clădirii de pe Gresham Street, din apropierea sediului Bank of England, potrivit documentului citat.

Investec Plc este celălalt chiriaş al clădirii de aproximativ 37.000 de metri pătraţi, adică aproximativ şase stadioane de fotbal.

Cererea pentru clădiri mari de birouri în Londra pe termen lung a rămas puternică chiar şi după ce Marea Britanie a optat pentru divorţul de Uniunea Europeană, încât investitorii de pretutindeni vor să capitalizeze pe deprecierea lirei.

Preţurile au scăzut în primele luni după votul Brexit dar şi-au revenit şase luni mai târziu după ce cumpărătorii internaţionali au început să concureze pentru cele mai bune birouri ale Londrei.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO