Constructii & Imobiliare

Clujenii care au montat uşile automate în proiectul Bucharest One şi-au majorat vânzările cu 23%

Andreea Strugaru, managing partner şi acţionar al Aluterm Group

Andreea Strugaru, managing partner şi acţionar al Aluterm Group

Autor: Corina Mirea

08.02.2016, 00:06 1027
Furnizorul de produse şi servicii pentru industria construcţiilor Aluterm Group din Cluj, controlat de trei antreprenori români, a încheiat anul 2015 cu afaceri de 22,4 milioane de lei, în creştere cu aproape 23% faţă de anul precedent şi un ritm dublu faţă de bugetul estimat la începutul anului.
 
Anul trecut compania a avut 14 proiecte, printre care se numără spitalul Regina Maria din Braşov (management parcare), clădirea de birouri Bucharest One (uşi automate), clădirile The Office din Cluj-Napoca (management par­care) şi mai multe spitale din Bucureşti şi din ţară şi unităţi de producţie din diferite industrii.
 
„Aluterm Group tocmai a încheiat în 2015 un proiect de promovare şi accesare de noi pieţe finanţat în proporţie de 70% din fonduri europene. Proiectul s-a întins din septembrie 2014 până în noiembrie 2015 şi ne-a ajutat la creşterea notorietăţii şi la încheierea de noi parteneriate”, a declarat Andreea Strugaru, managing partner şi acţionar al Aluterm Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO