Constructii & Imobiliare

Cele 14 centre comerciale Winmarkt au fost deschise clienţilor, ele încadrându-se în categoria magazinelor sub 15.000 mp care sunt exceptate de la restricţii în perioada stării de alertă

Cele 14 centre comerciale Winmarkt au fost deschise...

Autor: Roxana Rosu

28.05.2020, 10:53 305

Cele 14 centre comerciale Winmarkt au fost deschise clienţilor, ele încadrându-se în categoria magazinelor sub 15.000 mp care sunt exceptate de la restricţii în perioada stării de alertă.

Magazinele au fost anterior dezinfectate şi au fost luate măsuri pentru protecţia şi siguranţa oamenilor.  Filtrele pentru sistemul de ventilaţie şi aer condiţionat au fost schimbate, iar igienizarea spaţiului se face de mai multe ori în timpul zilei, în special pe suprafeţele cu care vizitatorii intră frecvent în contact (balustrade, scări rulante, butoane lifturi, mânere uşi etc).

De asemenea, intrările sunt prevăzute cu dezinfectant pentru mâini, iar agenţii de pază fac triaj epidemiologic prin măsurarea temperaturii.

„Ne dorim ca toţi oamenii care ajung în centrele noastre să se simtă în siguranţă la cumpărături şi să ştie că depunem toate eforturile pentru a menţine un spaţiu igienizat.”, declară Iulian Hatmanu, Property Manager Winmarkt.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO