Constructii & Imobiliare

Brick România, retailer de bricolaj, home improvement şi proiecte DYI din Constanţa, se află în negocieri pentru extinderea reţelei la nivel naţional, inclusiv în Bucureşti, şi a investit 4 mil.euro într-un magazin în Satu Mare

Primul magazin Brick a fost deschis la Constanţa în 2002, iar din 2017 retailerul are o unitate la Mangalia, iar din 2019 la Giurgiu.

Primul magazin Brick a fost deschis la Constanţa în 2002, iar din 2017 retailerul are o unitate la Mangalia, iar din 2019 la Giurgiu.

Autor: Roxana Rosu

28.01.2022, 11:12 429

Brick România, retailer de bricolaj, home improvement şi proiecte DYI din Constanţa, vrea să se extindă la nivel naţional, inclusiv în Bucureşti, şi anunţă că în martie va inaugura un nou magazin în Satu Mare, după investiţii de 4 milioane euro.

În martie 2023, Brick România plănuieşte inaugurarea unui magazin la Oradea, compania fiind prezentă cu magazine în Constanţa, Mangalia, Giurgiu şi punctul regional Ovidiu.

Retailerul se află în negocieri pentru extindere în oraşe din toată ţara, iar pentru următorii ani Brick România are în plan locaţii noi în Oradea, Cluj sau Bucureşti.

Compania derulează în prezent un proiect de rebranduire, ca parte din strategia de dezvoltare şi extindere pe piaţa naţională. Noua identitate vizuală a mărcii include un logo nou, dar şi noi elemente ce se regăsesc atât în faţada magazinelor, cât şi la interior, în semnalistica specifică şi afişajul preţurilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO