Constructii & Imobiliare

Bog’Art a cumpărat două terenuri în nordul Bucureştiului de la OMV Petrom. Firma de avocatură Stratulat Albulescu a asistat compania

Bog’Art a cumpărat două terenuri în nordul...

Autor: Roxana Rosu

06.10.2020, 14:07 1563

Compania Bog’Art Residential a cumpărat două terenuri de 6.500 mp în zona de nord a Bucureştiului de la OMV Petrom şi urmează să dezvolte un complex rezidenţial cu 130 de apartamente.

Lucrările de construcţii vor fi demarate în a doua jumătate a acestui an, în timp ce finalizarea acestora este preconizată pentru prima jumătate a anului 2022.

Firma de avocatură Stratulat Albulescu a asistat compania Bog’Art în această tranzacţie.

Bog’Art Residential este divizia de investiţii imobiliare a grupului de construcţii Bog’Art şi se axează pe dezvoltarea de apartamente de lux în zonele de centru şi nord ale Bucureştiului. Strategia companiei include dezvoltarea a peste 500 de unităţi rezidenţiale, care urmează să fie finalizate în următorii 5 ani.

 Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonată de Managing Partner Silviu Stratulat în etapele de due diligence şi antecontract, iar ulterior, de Partner Corneliu Popa în etapa de finalizare a tranzacţiei.

Constructorul Bog’Art, deţinut de omul de afaceri Raul Doicescu, şi-a redus cifra de afaceri cu peste 30% în 2019, până la 621 de milioane de lei, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.  Profitul Bog’Art a coborât şi el, la aproape 2 milioane de lei, în vreme ce numărul mediu de angajaţi a urcat la 564, cu aproape 70 mai mult comparativ cu anul precedent.

Printre proiectele la care Bog’Art lucrează în prezent se regăsesc, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei, aeroportul internaţional Braşov, aeroportul Băneasa şi clădirea de birouri Globalworth Square. Aceeaşi firmă a mai derulat lucrări pentru magazinul Ikea din zona Theodor Pallady din Bucureşti, ansamblul de trei clădiri de birouri The Bridge, cumpărat de fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, proiectul de birouri Globalworth Campus, birourile Timpuri Noi Square, dezvoltate de Vastint (parte a Ikea), şi birourile Expo Business Park, dezvoltate de Portland Trust.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO