Constructii & Imobiliare

BNP Paribas Real Estate îşi consolidează echipa de office din România

BNP Paribas Real Estate îşi consolidează echipa de...

Autor: Roxana Rosu

06.11.2018, 11:14 541

BNP Paribas Real Estate îşi consolidează echipa prin numirea lui Nicolae Ciobanu ca Senior Consultant in cadrul departamentului Office Agency.

El s-a alaturat BNP Paribas Real Estate Romania in November 2018, după 10 ani de activitate pe piaţa de birouri. Pe parcursul carierei sale, Nicolae Ciobanu a condus numeroase tranzacţii de birouri, mandate de leasing şi relocare de companii naţionale şi corporaţii internaţionale, prin reprezentare de proprietari, chiriaşi şi investitori.

”Piaţa de birouri din România creşte foarte rapid, se dezvoltă noi formate, ceea ce va duce la creşterea numărului de tranzacţii. Este un moment foarte interesant pentru ţară, deoarece companiile înfiinţate de mulţi ani, împreună cu noii veniţi, caută in aceeasi masura spaţii de birouri de înaltă calitate pentru angajaţii lor. Sunt mândru să fac parte din echipa BNP Paribas Real Estate şi să contribui la identificarea celor mai bune soluţii personalizate pentru Clienţii noştri”, a spus Nicolae Ciobanu.

El are Atestat de Broker (ABI) şi este membru al SIMTECS. A absolvit Academia de Studii Economice si este licentiat în Comerţ şi Management.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO