Constructii & Imobiliare

Belgienii de la Mitiska Reim au deschis un centru comercial de 7.800 metri pătraţi în Brăila. “România este o piaţă în creştere şi foarte importantă pentru Mitiska”

Belgienii de la Mitiska Reim au deschis un centru...

Autor: Cristina Bellu

10.12.2019, 16:27 585

Investitorul belgian Mitiska Reim, specializat în centre comerciale în Europa, anunţă deschiderea unei galerii comerciale în Brăila, dezvoltată în parteneriat cu constructorul Square 7 Properties.

Proiectul dispune de o suprafaţă închiriabilă de 7.800 de metri pătraţi, iar printre chiriaşi se află retailerii de modă şi încălţăminte C&A, Sportisimo, CCC, Kik, Deichman, Takko, dar şi lanţul de restaurante de tip fast-food KFC. Ancora principală a centrului comercial este deţinută de Lidl, discounterul german figurând cu un supermarket în incinta galeriei.

“Într-o ţară care se aşteaptă să devină în curând a doua cea mai mare economie din Europa Centrală şi de Est, atât retailerii locali cât şi cei internaţionali devin tot mai atraşi de oportunitatea oferită de parcurile de retail”, spune Tomas Cifra, directorul de investiţii pentru regiunea Europa Centrală şi de Est la  Mitiska REIM.

Deschiderea centrului comercial din Brăila urmează altor două parcuri comerciale dezvoltate în ultimele şase luni în România. Astfel, în iunie, Mitiska REIM şi Square 7 Properties au dezvoltat un proiect cu o suprafaţă închiriabilă de 3,600 metri pătraţi în sud-vestul României, la Drobeta Turnu Severin, şi în octombrie a fost deshis un parc comercial de mici dimensuni în estul România, la Bacău, cu o suprafaţă comercială de 2.000 metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO