Constructii & Imobiliare

Beatrice Dumitraşcu, CEO Residential Division, One United Properties: Piaţa rezidenţială este extrem de efervescentă, se fac tranzacţii în fiecare zi.

Videoconferinţa ZF Tendinţe în piaţa rezidenţială

Beatrice Dumitraşcu, CEO Residential Division, One...

Autor: Ramona Cornea

08.04.2021, 10:40 393

Piaţa rezidenţială din România este extrem de efervescentă în acest moment, cu tranzacţii care se fac în fiecare zi, spune Beatrice Dumitraşcu, CEO Residential Division în cadrul companiei One United Properties.

”Piaţa rezidenţială este extrem de efervescentă, se fac tranzacţii în fiecare zi. În acest moment, avem o creştere foarte mare a nivelului de tranzacţionare şi am văzut că asta se întâmplă în toate segmentele de piaţă. Este o situaţie complet diferită – după lockdown toată lumea a fost blocată, iar apoi am făcut tranzacţii record. Noi am avut doar luna martie blocată, iar din aprilie am început să tranzacţionăm”, a spus Beatrice Dumitraşcu în cadrul videoconferinţei ZF Tendinţe în piaţa rezidenţială. Cum schimbă munca de acasă vânzările de locuinţe?

Ce a mai declarat Beatrice Dumitraşcu în cadrul videoconferinţei:

·         Noi avem 9 proiecte rezidenţiale active şi peste alte 2.000 unităţi locative ce urmează a fi începute spre dezvoltare. Noi mizăm pe elementul cultural atunci când concepem proiectele rezidenţiale. Ne preocupă spaţiul în care locuieşte clientul.

·         Anul 2020 a fost un an al adaptării strategiilor fiecăruia dintre noi pentru că ne-am trezit în o nouă realitate. Este o realitate că până în 2050 vom avea nevoie de 50% mai multă energie, 40% mai multă apă şi 30% mai multă hrană. Pe termen lung, trebuie să avem proiecte sustenabile. Trebuie să mergem mai departe şi să luăm în considerare ce se întâmplă şi din punct de vedere economic.

·         Există proiecte foarte bune în piaţă, pe toate segmentele se poate dezvolta coerent, există o arhitectură la care trebuie să fim atenţi, dar cred că lucrurile se vor îndrepta către bine. Creşterea pieţei nu a venit ca o surpriză, cu toţii ne aşteptam să crească piaţa. Trebuie să mergem înainte, nu există o altă soluţie.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO