Constructii & Imobiliare

Avocaţii de la Dentons au asistat fondul american White Star Real Estate în achiziţia complexului de birouri Liberty din Cluj-Napoca

Perry V. Zizzi

Autor: Cristina Bellu

27.09.2019, 15:30 131

Firma de avocatură Dentons a acordat asistenţă juridică instituţiei White Star Real Estate în achiziţia complexului de birouri Liberty, deţinut de Fribourg Development, divizia de real estate a fondului de investiţii Fribourg Capital, controlat de Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova.

Tranzacţia a fost coordonată în comun de către Partenerul Coordonator al Biroului Dentons din Romania Perry V. Zizzi şi Bogdan Papandopol, Partener şi Coordonator al Departamentului de Real Estate, sprijiniţi de Doru Postelnicu, Avocat Senior.

Prin această investiţie, White Star Real Estate îşi concentrează atenţia asupra pieţei din Romania în calitate de operator al unui parc de birouri şi dezvoltator al terenului adiacent. Societatea imobiliară a fost activă pe piaţa din Romania în calitate de property manager a unor proiecte imobiliare precum halele de depozitare Logicor, clădirea de birouri Lakeview, complexul Charles de Gaulle Plaza şi Victoria Center.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO