Constructii & Imobiliare

Avocaţii de la Clifford Chance au asistat băncile intermediare la listarea dezvoltatorului de spaţii logistice CTP pe bursa de la Amsterdam

Mădălina Rachieru-Postolache, liderul practicii de Pieţe de Capital a biroului de la Bucureşti al Clifford Chance

Mădălina Rachieru-Postolache, liderul practicii de Pieţe de Capital a biroului de la Bucureşti al Clifford Chance

Autor: Cristina Bellu

08.04.2021, 10:50 137

Firma globală de avocatură Clifford Chance a asistat sindicatul de bănci internaţionale în legătură cu oferta publică iniţială şi listarea acţiunilor CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice premium din România şi Europa Centrală şi de Est, pe bursa Euronext Amsterdam, tranzacţie estimată la 854 milioane euro.

Sindicatul bancar format din Erste Group, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Kempen & Co, UBS, ING şi Raiffeisen Bank a fost asistat pe tot parcursul tranzacţiei de avocaţi Clifford Chance cu experienţă pe unele dintre cele mai dezvoltate pieţe de capital din lume-Londra, Amsterdam sau Paris, la care s-a adăugat experienţa şi know-how-ul local din ţările în care dezvoltatorul imobiliar ceh este prezent, inclusiv Polonia şi România.

Echipa din România a fost coordonată de partenerul Mădălina Rachieru-Postolache, liderul practicii de Pieţe de Capital a biroului de la Bucureşti al Clifford Chance.

„Aceste tranzacţii impun un anumit ritm de lucru, coordonarea pe mai multe paliere şi o comunicare eficientă, în timp real, între toate birourile implicate. Suntem onoraţi că am contribuit la cel mai mare IPO pe care industria imobiliară europeană îl înregistrează după aproape 7 ani, care reprezintă un semnal important pentru viitorul industriei de profil, dar şi cu privire la potenţialul investiţional din Europa Centrală şi de Est”, spune Mădălina Rachieru-Postolache.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO