Constructii & Imobiliare

Avantajele pe care le aduc pernele antialergice

Avantajele pe care le aduc pernele antialergice
13.12.2019, 16:24 201

Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt - trei branduri americane de mobilier de lux - sunt prezente într-un magazin de 2.000 de metri pătraţi amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei.

Sursă foto: https://selectdesign.ro/descopera-gama-noastra-de-perne-antialergice/

Pentru un somn odohnitor este important să avem în vedere toţi factorii care pot fi implicaţi în calitatea somnului nostru. Astfel, chiar dacă salteaua, lenjeria, pijamaua sau chiar întreagul dormitor sunt pe placul nostru şi ne îndeamnă la somn, trebuie să avem grijă să folosim şi o pernă care să „ne ajute să visăm” frumos.

„Cele mai dulci vise încep în momentul în care îţi aşezi capul pe o pernă confortabilă, care îţi îmbracă capul. Dar ce faci însă când ai diverse alergii la acarieni sau puf, iar perna pe care dormi nu te ajută sub nicio formă? Alege din oferta noastră de perne antialergice şi bucură-te de confort maxim pe tot parcursul anului”, spune Diana Şucu, care a adus pe piaţa locală trei branduri de mobilier de lux - Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt - pe care le operează sub umbrela Select Design by Diana Şucu, business ce a ajuns anul trecut la afaceri de 1,2 milioane de euro.

Brand-ul american Ethan Allen are în portofoliu o gamă de perne antialergice ce oferă un somn odihnitor indiferent de vreme, spune antreprenoarea. „Totul se datorează fibrei Comforel® din care sunt realizate, care are în compoziţie bumbac şi mătase. Această fibră inhibă creşterea bacteriilor, mucegaiului şi ciupercilor în pernă, iar capul, gâtul şi umerii sunt susţinuţi perfect pe toată durata somnului.”

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO