Constructii & Imobiliare

Austriecii de la CA Immo au semnat cu Sony pentru prelungirea contractului de închiriere pentru birourile din Bucharest Business Park cu cinci ani

Austriecii de la CA Immo au semnat cu Sony pentru...

Autor: Cristina Bellu

04.03.2021, 11:02 283

Dezvoltatorul austriac CA Immo a prelungit contractul de închiriere pentru birourile Sony din Bucharest Business Park pentru o perioadă de cinci ani, acesta fiind unul dintre cele mai lungi contracte de închiriere care vizează proiectul de birouri amplasat în nord-vestul Capitalei, în imediata vecinătate de Piaţa Presei.

“Bucharest Business Park oferă un mix perfect pentru echipa noastră: clădiri cu un regim de înălţime mic, intrări cu deschideri largi şi spaţii verzi pentru fiecare clădire. Toate acestea constituie avantaje valoroase pentru colegii noştri, având o contribuţie importantă la starea de bine”, explică Gheorghe Mareş, Commercial Cluster Head pentru Sony România, Ungaria şi Republica Moldova.

Bucharest Business Park cuprinde patru clădiri de birouri, fiecare cu 4/5 etaje, situate într-un cadru deschis şi care dispun de aproximativ 27.000 metri pătraţi de spaţii de birouri.

„În ultimii 15 ani, Bucharest Business Park, primul complex de birouri din Bucureşti, s-a dovedit a fi un loc în care oamenilor le place cu adevărat să lucreze. Sony este un bun exemplu în acest sens şi mă bucur să menţionez că mulţi dintre chiriaşii noştri sunt aici de când au fost construite clădirile, ceea ce reflectă un nivel ridicat de satisfacţie, validat în timp”, adaugă Marian Roman, Managing Director al CA Immo Real Estate Management România.

Sony este un chiriaş cheie în Bucharest Business Park începând cu anul 2005. Proiectul mai găzduieşte companii precum British American Tobacco, AstraZeneca, Bayer, 3M Romania, Ergo Asigurari, Project1, Heidelbergcement, IPSO, Altius şi Alior Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO