Constructii & Imobiliare

Austriecii de la CA Immo au semnat cu Bristol Myers Squibb pentru prelungirea cu cinci ani a contractului de închiriere pentru 1.200 mp de birouri în proiectul Europe House din Capitală

Austriecii de la CA Immo au semnat cu Bristol Myers...

Autor: Cristina Bellu

10.06.2021, 12:16 219

Dezvoltatorul austriac CA Immo a reînnoit pe cinci ani contractul cu compania biofarmaceutică Bristol Myers Squibb pentru închirierea a 1.200 metri pătraţi de spaţii de birouri din clădirea Europe House, amplasată pe bulevardul Lascăr Catargiu din Capitală.

Tranzacţia de prelungire a contractului de închiriere a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, care a consiliat Bristol Myers Squibb, chiriaş cheie al clădirii de birouri Europe House încă din anul 2011, potrivit informaţiilor furnizate de CA Immo într-un comunicat de presă.

„Chiar dacă 2020 a fost un an de tranziţie la mediul de lucru virtual, spaţiul de birouri rămâne o componentă esenţială a culturii companiei noastre”, spune Cătălin Radu, General Manager, Bristol Myers Squibb România.

Proiectul Europe House totalizează aproximativ 16.400 metri pătraţi de birouri, dispuşi pe 11 niveluri.  Clădirea a fost livrată în anul 2001 şi achiziţionată în 2003 de Europolis, care a devenit parte a CA Immo în 2011.

„Europe House este un reper atemporal pentru Bucureşti. Ne mândrim că nu a avut deloc spaţii vacante în ultimul deceniu, precum şi cu faptul că o mare parte dintre chiriaşi sunt alături de noi încă de la livrarea clădirii”, adaugă Marian Roman, Managing Director al CA Immo Real Estate Management România.

Certificat LEED Gold, proiectul de birouri Europe House găzduieşte companii precum Orange, Metropolitan Life, Arnia Software, CA Immo şi BSS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO