Constructii & Imobiliare

Americanii de la ON Semiconductor au semnat pentru 3.200 mp în proiectul de birouri The Light, construit de omul de afaceri Ion Rădulea în zona Politehnica din Capitală

Americanii de la ON Semiconductor au semnat pentru 3.200...

Autor: Cristina Bellu

30.07.2020, 10:41 411

ON Semiconductor, furnizor de soluţii de circuite integrate şi semiconductori, listat la bursa americană (Nasdaq), a semnat pentru un spaţiu de 3.200 de metri pătraţi în cadrul primei clădiri de birouri din proiectul The Light, dezvoltat de River Development, companie controlată de omul de afaceri Ion Rădulea.

”Spaţiul închiriat ocupă parţial etajul 3 şi integral etajul 4 din cadrul clădirii noastre, şi a fost personalizat cu sprijinul proiectantului clădirii, ceea ce a făcut ca integrarea personalizată a chiriaşului ON Semiconductor să decurgă uşor”, spune  Tina Vîrlan, Leasing Manager al River Development. 

The Light One este prima clădire de birouri de clasa A din cele trei planificate în proiectul mixed-use office şi rezidential şi alte facilităţi conexe – The Light. Clădirea are o suprafaţă închi­ria­bilă de 21.653 mp (GLA) şi un regim de înălţime de 11 etaje (2S plus P plus 11 etaje).

În prezent, clădirea este închiriată în proporţie de 90%.

Mixul de chiriaşi prezenţi deja în clădirea The Light One include: Clinica Medicală Regina Maria, cu cea mai mare policlinică privată de pediatrie din Bucureşti, noul centru Kinetic, centrul de wellness Sweat Concept One, centrul multilingv de Customer Mana­gement al Comdata, CTP.

”Suntem încântaţi să avem un spaţiu care să promoveze colaborarea şi inovarea şi care să atragă viitoarele talente din zonă, ce vor ajuta la dezvoltarea noilor tehnologii.”, adaugă Brian Pickard, Managerul General al Diviziei de Circuite integrate al ON Semiconductor.

În ultimii 3 ani, River Deve­lop­ment a livrat clădiri de bi­rouri clasa A cu o suprafaţă to­tală închiriabilă de 60.000 mp, din care aproximativ 22.000 mp în clă­direa The Light One.

„Mutarea ON Semiconductor în clădirea The Light One e un proiect complex, dar în acelaşi timp îndrăzneţ, mai ales că se întâmplă într-o perioadă în care multe companii preferă să amâne astfel de decizii pe fondul instabilităţii economice generate de contextul epidemiologic actual”, spune George Didoiu, Director Tenant Services Office Advisory în cadrul Colliers International, compania care a consiliat închirierea spaţiului către ON Semiconductor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO