Constructii & Imobiliare

Ambiţia cehilor de la CTP este să construiască un parc logistic de un milion de metri pătraţi la kilometrul 23 al autostrăzii Bucureşti-Piteşti

Ambiţia cehilor de la CTP este să construiască un parc...

Autor: Cristina Bellu

16.07.2018, 00:06 1028

♦ Proiectul a ajuns în prezent la o suprafaţă construită de peste 300.000 de metri pătraţi, odată cu livrarea recentă a două noi clădiri.

CTP, cel mai mare dezvoltator de spaţii lo­gis­tice şi industriale de pe plan local, are în plan să extindă în următorii ani proiectul CTPark Bucharest West, situat pe auto­stra­da A1 Bucureşti-Piteşti, până la un mil­ion de metri pătraţi de spaţii şi să-l trans­for­me în cel mai mare parc din Europa de Est.

În prezent, proiectul a ajuns la o supra­faţă construită de peste 300.000 de metri pătraţi, odată cu livrarea recentă a două noi clădiri şi, conform estimărilor dezvolta­torului, va ajunge la o suprafaţă construită de 400.000 de metri pătraţi de spaţii logistice şi industriale de clasă A până la finalul anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO