Constructii & Imobiliare

AFI a găsit ancora în proiectul de retail din Braşov: Carrefour va avea un hipermarket de 6.500 mp

AFI a găsit ancora în proiectul de retail din Braşov:...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.01.2017, 13:18 345

Retailerul Carrefour a închiriat o suprafaţă de 6.500 de metri pătraţi în mallul AFI Braşov, dezvoltat de israelienii de la AFI Europe. Hipermarketul va fi situat la parterul centrului comercial.

AFI Braşov va avea o suprafaţă închiriabilă de 45.000 de metri pătraţi de spaţii de retail dispuşi pe trei niveluri şi 25.000 de metri pătraţi închiriabili de birouri. Proiectul se află în prezent în faza de construcţie, iar inaugurarea este planificată pentru anul 2018.

“Acest contract marchează prima colaborare la nivel profesional dintre Carrefour România şi AFI Europe România şi credem cu tărie că AFI Braşov va fi principalul centru comercial din judeţul Braşov. Astfel, Carrefour îşi continuă planurile de extindere în toate formatele de magazine şi îşi reafirmă încrederea în creşterea pieţei româneşti”, spune Anca Damour, property division director în cadrul Carrefour România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO