Constructii & Imobiliare

A&D Pharma a închiriat un depozit de 9.000 de metri pătraţi în CTPark Sibiu

A&D Pharma a închiriat un depozit de 9.000 de metri...

Autor: Roxana Rosu

05.07.2021, 10:51 526

Compania A&D Pharma, parte a Dr.Max Group, care deţine lanţul de farmacii cu acelaşi nume, a închiriat un depozit de 9.000 de metri pătraţi în proiectul CTPark Sibiu, situat în zona de vest a oraşului, acesta fiind al doilea mare hub de distribuţie, după cel din Bucureşti, care are peste 27.000 de metri pătraţi.

Tranzacţia fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Noul depozit va facilita procesul de aprovizionare atât a farmaciilor din centrul şi vestul ţării, cât şi distribuţia comenzilor online, potrivit unui comunicat al companiei.

„Sănătatea pacienţilor este prioritară pentru noi, iar în industria pharma normele legislative trebuie respectate cu stricteţe, de aceea în acest proces a jucat un rol cheie agenţia de real estate. Acest nou depozit va facilita cu succes procesul de aprovizionare al farmaciilor din regiune şi reprezintă un pas important în consolidarea business-ului nostru.”, a precizat Sorin David, Director Logistic Naţional, A&D Pharma.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO