Companii

ZF Top MBA 2016. Şapte din zece manageri absolvenţi de MBA nu au lucrat în străinătate înainte de înscrierea în program

27% din absolvenţii de MBA din ultimul an au experiementat şi munca în afara ţării, deţinând poziţii în special în destinaţii europene precum: Austria, Serbia, Marea Britanie, Franţa, Germania,  Grecia, Polonia, Albania, Ucraina, Luxemburg, Italia sau Belgia.

27% din absolvenţii de MBA din ultimul an au experiementat şi munca în afara ţării, deţinând poziţii în special în destinaţii europene precum: Austria, Serbia, Marea Britanie, Franţa, Germania, Grecia, Polonia, Albania, Ucraina, Luxemburg, Italia sau Belgia.

Autor: Corina Mirea

06.05.2016, 00:05 411

Pentru mai bine de 70% din executivii care au absolvit un pro­gram de studii al unei şcoli de afa­ceri prezente pe plan local expe­rienţa internaţională rămâne o ne­cunoscută, arată rezultatele son­dajului realizat de ZF în rândul ma­nagerilor care şi-au trecut în CV o diplomă de MBA în ultimul an.

Deşi o bună parte din cei care au investit în educaţia lor în ultimii ani şi-au trecut pe lista de beneficii ale programului de MBA şi posi­bilitatea de a primi o ofertă de lucru din străinătate, numărul ma­na­gerilor care au avut în palmares un job în afara graniţelor înainte de înscriere a rămas la nivelul edi­ţiei de anul trecut a topului ZF. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO