Caută doar în titlu
Companii

ZF Pharma Summit 2017, evenimentul din sănătate de notat în agenda de business

ZF organizează a şasea ediţie a conferinţei ZF Pharma Summit, cel mai relevant eveniment din industria farma şi din domeniul sănătăţii, la care se vor dezbate teme importante pentru sectorul sanitar şi mediul de bu­siness.

Evenimentul din 13 şi 14 septembrie îi va aduce în faţa participanţilor pe reprezentanţii autorităţilor şi ai marilor jucători din sănătate, care vor iden­tifica în urma discu­ţiilor provocările din industria de profil şi situaţia în care se află sectorul farma din România.

La evenimentul ZF va participa şi Răzvan Teohari Vulcănescu, preşe­dintele interimar al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, o instituţie aflată în atenţia publică după ce Marian Burcea, fostul preşedinte al CNAS, a fost reţinut de DNA înt-un dosar în care este acuzat, alături de alte persoane, de o fraudă de 3 mil. euro. Răzvan Teohari Vulcănescu a fost vicepreşedinte al CNAS pentru un an, ocupând înainte timp de patru ani funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Vulcănescu a mai fost director al direcţiei control/manager public.

Bugetul CNAS a crescut de la an la an şi atrage cei mai mulţi bani din bugetul pentru sănătate, cu un buget de aproape 29 mld. lei anul acesta, un avans de 15% faţă de 2016. Faţă de acum cinci ani, bugetul Casei a crescut cu 50%.

Printre temele de pe agenda evenimentului se numără radiografia pieţei servi­ciilor medicale publice şi private din România, investiţiile în sistemul de sănătate, care sunt indicatorii care dau gradul de performanţă pentru sectorul public şi privat sau cum pot beneficia românii de analize şi investigaţii de bază.

La evenimentul ZF vor participa Mihai Marcu, CEO al MedLife, liderul din piaţa de servicii medicale private din România, Petru Crăciun, directorul general al companiei de cercetare de piaţă Cegedim, dar şi manageri ai spitalelor publice, Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar, Claudiu Turculeţ, managerul Spitalului Floreasca.

Evenimentul ZF Pharma Summit deschide toamna de conferinţe organizate de ZF îi aduce în acelaşi loc pe reprezentanţii celor mai importante instituţii şi companii din industria farma românească.

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.