Companii

ZF Pharma Summit 2017, evenimentul din sănătate de notat în agenda de business

Răzvan Teohari Vulcănescu, preşedintele interimar al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

Răzvan Teohari Vulcănescu, preşedintele interimar al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

Autor: Georgiana Mihalache

08.09.2017, 00:05 356

ZF organizează a şasea ediţie a conferinţei ZF Pharma Summit, cel mai relevant eveniment din industria farma şi din domeniul sănătăţii, la care se vor dezbate teme importante pentru sectorul sanitar şi mediul de bu­siness.

Evenimentul din 13 şi 14 septembrie îi va aduce în faţa participanţilor pe reprezentanţii autorităţilor şi ai marilor jucători din sănătate, care vor iden­tifica în urma discu­ţiilor provocările din industria de profil şi situaţia în care se află sectorul farma din România.

La evenimentul ZF va participa şi Răzvan Teohari Vulcănescu, preşe­dintele interimar al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, o instituţie aflată în atenţia publică după ce Marian Burcea, fostul preşedinte al CNAS, a fost reţinut de DNA înt-un dosar în care este acuzat, alături de alte persoane, de o fraudă de 3 mil. euro. Răzvan Teohari Vulcănescu a fost vicepreşedinte al CNAS pentru un an, ocupând înainte timp de patru ani funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Vulcănescu a mai fost director al direcţiei control/manager public.

Bugetul CNAS a crescut de la an la an şi atrage cei mai mulţi bani din bugetul pentru sănătate, cu un buget de aproape 29 mld. lei anul acesta, un avans de 15% faţă de 2016. Faţă de acum cinci ani, bugetul Casei a crescut cu 50%.

Printre temele de pe agenda evenimentului se numără radiografia pieţei servi­ciilor medicale publice şi private din România, investiţiile în sistemul de sănătate, care sunt indicatorii care dau gradul de performanţă pentru sectorul public şi privat sau cum pot beneficia românii de analize şi investigaţii de bază.

La evenimentul ZF vor participa Mihai Marcu, CEO al MedLife, liderul din piaţa de servicii medicale private din România, Petru Crăciun, directorul general al companiei de cercetare de piaţă Cegedim, dar şi manageri ai spitalelor publice, Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar, Claudiu Turculeţ, managerul Spitalului Floreasca.

Evenimentul ZF Pharma Summit deschide toamna de conferinţe organizate de ZF îi aduce în acelaşi loc pe reprezentanţii celor mai importante instituţii şi companii din industria farma românească.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO