Companii

ZF Live. Povestea medicului Constantin Stan, cel care a deschis în anii ’90 la Bacău piaţa serviciilor de chirurgie estetică. „Dacă vorbeam atunci de o dezvoltare dintr-o cameră în alta, acum vorbim de dezvoltare dintr-o clinică în alta, dintr- un oraş în altul“

Constantin Stan,  fondatorul  Cronos Med: Brandul înseamnă oameni, dacă ani de zile am construit şi crescut singur, clinica era doctor Stan, am înţeles mai departe că vreau să se identifice oamenii cu spiritul Cronos. (…) Cronos înseamnă suflet, oameni, relaţia cu pacienţii mei. Lucrul acesta vreau să îl transmit mai departe. Când s-au făcut scrisorile de intenţie între cele două părţi, fiecare a întrebat unul de celălalt, ne dorim tehnologie ca afară.  În următorii ani îmi propun ca lucrurile să fie „oau“, când fac ceva atât eu, cât şi oamenii din echipa noastră, aştept „oau“ în toate formele lui, ca stare de bine. Ceea ce ne dorim este să punem la loc o echipă de oameni, asistente, medici şi terapeuţi. Mergem mai departe este motto-ul meu.

Constantin Stan, fondatorul Cronos Med: Brandul înseamnă oameni, dacă ani de zile am construit şi crescut singur, clinica era doctor Stan, am înţeles mai departe că vreau să se identifice oamenii cu spiritul Cronos. (…) Cronos înseamnă suflet, oameni, relaţia cu pacienţii mei. Lucrul acesta vreau să îl transmit mai departe. Când s-au făcut scrisorile de intenţie între cele două părţi, fiecare a întrebat unul de celălalt, ne dorim tehnologie ca afară. În următorii ani îmi propun ca lucrurile să fie „oau“, când fac ceva atât eu, cât şi oamenii din echipa noastră, aştept „oau“ în toate formele lui, ca stare de bine. Ceea ce ne dorim este să punem la loc o echipă de oameni, asistente, medici şi terapeuţi. Mergem mai departe este motto-ul meu.

Autor: Mirabela Tiron

29.11.2021, 16:00 178

Fondul Morphosis, care a preluat pachetul majoritar, are în plan dezvoltarea businessului la zece clinici pe piaţa locală.

Medicul Constantin Stan, fondatorul  Cronos Med, care operează o reţea de clinici specializate în medicina estetică şi plastică şi care a atras în acţionariat fondul de privat equity Morphosis, spune că este nevoie de mai mulţi piloni care să dea soliditate unui business şi că dacă în urmă cu 2-3 ani nu lua în calcul un astfel de parteneriat, acum a înţeles că este nevoie să  faci acest pas spre performanţa pe care o aduce rigurozitatea unui business plan şi a unui management profesionist.

„Colaborarea noastră cu Morphosis este unicat în România,  mă bucur că am făcut acest parteneriat. Cred că nu mai putem să fim în ziua de astăzi pe un singur pilon, stâlp, avem nevoie de mai multi stâlpi să ne dea soliditate, să ne aducă informaţie şi capa­citatea de-a creşte împreună“, a spus medicul Constantin Stan, fondatorul Cronos Med, în cadrul emisiunii ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO