Companii

ZF Live. HR Trends 2017. Iuliana Leurent, Temps: „Feelingul“ rămâne important în recrutare, indiferent de impactul tehnologiei

Iuliana Leurent, CEO, Temps România: Angajatorii nu mai doresc candidaţi doar cu senioritate într-un anumit domeniu, ci oameni care să ştie să facă ceva din toate.

Iuliana Leurent, CEO, Temps România: Angajatorii nu mai doresc candidaţi doar cu senioritate într-un anumit domeniu, ci oameni care să ştie să facă ceva din toate.

Autor: Bianca Dorobanţu

05.04.2017, 21:25 507

Impactul tehnologiei asupra slujbelor este şi va continua să fie esenţial, iar activitatea unor categorii de angajaţi, cum sunt cei care se ocupau de administrarea de personal, a fost deja înlo­cuită cu platforme digitale. Cu toate acestea, con­tactul uman este şi va rămâne important în activitatea de recrutare.

„Recrutarea n-ar trebui dezumanizată, iar contactul uman rămâne esenţial. Astăzi, pentru a eficientiza timpul, facem multe interviuri pe Skype, însă simţul uman, feelingul, zona emoţio­nală rămân reale, iar discuţiile trebuie avute faţă în faţă. Pentru zona de administrare de personal discutăm despre optimizarea accesului unor tipuri de utilizatori într-un timp cât mai scurt“, a spus Iuliana Leurent, CEO al firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă temporară Temps România. Ea a fost prezentă săp­tămâna trecută la emisiunea online de business ZF Live or­ganizată în cadrul ZF HR Trends 2017, eveni­mentul anual al ZF destinat pieţei muncii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO