Companii

ZF Live. Daniel Truică, CEO Vola.ro: Aprilie va fi cea mai bună lună a noastră de când a început pandemia. Aproximativ 60% din rezervările din perioada aceasta au ca destinaţie România

Daniel Truică

Daniel Truică

Autor: Alexandra Matei

24.04.2021, 12:07 194

Daniel Truică, CEO şi fonda­tor al agenţiei de turism Vola.ro, estimează că luna aprilie a acestui an va fi cea mai bună lună pentru business de la începutul pandemiei şi până în prezent, întrucât aceasta ar putea ajunge la jumătate din volumul atins în 2019, anul de referinţă.

„Suntem mai bine faţă de perioada trecută, când eram pe pan­ta ascendentă a unui alt val al pan­demiei. Spre exemplu, aprilie se pre­figurează a fi cea mai bună lună a noastră de când a început pandemia. Estimăm că o să fim la jumătate din vo­lumul din 2019, anul de refe­rinţă pre­pandemie. În mo­men­tul de faţă, datele noas­tre arată că această creş­tere din luna aprilie este legată de Paşte şi de diaspo­ra care se întoarce acasă de sărbători“, a declarat Daniel Truică, CEO al Vola.ro, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

Tot el spune că, deşi apetitul românilor pentru călătorii este mare, ei vor să înţeleagă regulile jocului – cum pot să călătorească şi cum evită carantina, fie la întoarcere, fie la destinaţie.

Cifra de afaceri a Vola.ro a fost anul trecut de 20 mil. lei – cu menţiunea că au fost cuantificate în aceasta doar comisioanele proprii –, în scădere cu 60% faţă de 2019. Totalul tranzacţiilor procesate a fost de 100 mil. lei, faţă de 340 mil. lei în 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO