Companii

ZF Live. Bogdan Balaci, general manager al Philips Lighting: Trecerea de la o tehnologie convenţională la tehnologia cu led poate salva până la 70-80% din energie

Bogdan Balaci, general manager al Philips Lighting: Investiţia în zona industrială este de doi-trei ani, depinde de cum este folosită lumina. Dar se justifică prin salvarea energiei.

Bogdan Balaci, general manager al Philips Lighting: Investiţia în zona industrială este de doi-trei ani, depinde de cum este folosită lumina. Dar se justifică prin salvarea energiei.

Autor: Alexandra Cepăreanu

16.11.2017, 00:05 526

Produsele Philips Lighting sunt fabricate în Polonia, Ungaria, Spania, Franţa.

Tehnologia cu led ocupă 70% din vânzările companiei Philips Lighting România, iar la nivelul industriei o astfel de tehnologie poate salva până la 80% din energie. Costurile noilor facturi sunt substanţial mai mici în comparaţie cu vechile facturi de enegie, spune Bogdan Balaci, general ma­nager la Philips Lighting Ro­mânia, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Anul 2017 a fost un an foarte bun. Acest lucru se datorează în primul rând creşterii businessului şi creşterii economice. Ca şi tehnologie avem produse convenţionale şi produse cu tehnologie led. Produsele convenţionale scad într-un ritm accelerat, depinde foarte mult de domeniu şi de segmentul de piaţă. În domeniul industrial şi cel de iluminat stradal sursele convenţionale ocupă un loc important. În momentul de faţă 70% din tot ce înseamnă vân­zările noastre sunt pro­duse cu teh­nologie led şi ten­dinţa este clară. În domeniul profesional una dintre cele mai mari creşteri a fost în sectorul de retail, practic o mare parte din marii retaileri sunt clienţii noştri. De asemenea, a crescut foarte mult şi segmentul industrial şi logistic“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO