Companii

ZF Investiţi în România! American Pan, producător de tăvi pentru industria de panificaţie, investeşte 4 mil. euro la Alexandria

Fluctuaţia mică de angajaţi şi păs­trarea acestora pe termen lung sunt două dintre avantajele enu­me­ra­te de Miguel Angel Escobar Conde, senior vice pre­si­dent of Eu­ro­pean Fi­nance pentru com­pania Ameri­can Pan care deţine o fa­brică de tăvi de pa­nifi­ca­ţie în Ale­xan­dria, Teleor­man. Ame­ri­can Pan este par­te a Bundy Baking Solu­tions, cu afa­ceri de 75 mil. euro anual.

„Aici avem stabilitate. Dacă sunt bine plătiţi şi trataţi, oa­me­nii nu plea­că, rămân şi gradul de re­tenţie este mai mare. În Bucu­reşti nu este la fel, acolo fluctuaţia de per­sonal este mai mare. Noi investim în capital uman deoarece noi vrem să creştem în Europa. Vrem să du­blăm vânzările în urmă­tor­ii trei ani şi pentru asta avem nevoie de oameni bine pregătiţi. Baza noas­tră pentru extindere în Euro­pa este România“, a spus Mi­guel Angel Esco­bar Conde, Senior Vice President of Euro­pean Finance at American Pan.

Tehnologia este unul dintre mijloacele prin care compania are o fluctuaţie redusă de personal.

American Pan a a avut în 2020 afaceri de aproape 18 mil. euro, în scădere cu 15% faţă de anul anterior, în condiţiile în care industria HoReCa a avut de suferit la nivel european.

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.