Companii

ZF/BREC Polii de Business ai României. Doron Klein, AFI: Ne pregătim pentru o investiţie de 20 mil. euro într-un parc de retail din Arad. Plănuim să avem circa 30.000 de metri pătraţi spaţiu deschis, un parc de retail şi cred că o mare parte din el va fi deschis spre finalul anului viitor sau la începutul anului 2023

Doron Klein,  CEO al AFI Europe România şi Cehia

Doron Klein, CEO al AFI Europe România şi Cehia

Autor: Răzvan Botea

12.11.2021, 00:05 615

Doron Klein, CEO al AFI Europe România şi Cehia, a spus în premieră la ZF/BREC Polii de Business ai României că AFI plănuieşte o investiţie de 20 de milioane de euro la Arad într-un parc de retail.

„Ne pregătim pentru un parc de retail pentru care vrem să începem construcţia anul viitor, în Arad. Acolo plănuim să avem circa 30.000 de metri pătraţi spaţiu deschis, un parc de retail şi cred că o mare parte din el va fi deschis spre finalul anului viitor sau la începutul anului 2023. Valoarea totală a investiţiei, fără teren, este estimată la 20 mil. euro”, a spus Doron Klein.

ZF în parteneriat cu Bucharest Real Estate Club a organizat marţi 9 noiembrie videoconferinţa Polii de business ai României. Dezbaterea a prilejuit prezentarea planurilor de investiţii şi a investiţiilor actuale din partea unora dintre cei mai mari jucători din piaţa de real estate din România. Înregistrarea videocon­ferinţei poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar.

Prezent la eveniment, Doron Klein a spus că în general atmosfera din piaţa imobiliară din România este pozitivă, având în vedere circums­tanţele cu care se confruntă piaţa din cauza pandemiei de COVID-19.

„Anul acesta şi anul de dinainte au fost ani cu multe provocări pentru mulţi dintre noi din toate sectoarele de activitate. Sectorul de real estate este şi el unul dintre aceste sectoare, dar sentimentul de pe piaţă rămâne unul pozitiv, credem în piaţa imobiliară din România şi avem încredere în portofoliul nostru diversificat”, a mai spus Doron Klein.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO